En opplevelsesrik festival

Helgen 17.–19. juni arrangeres Mjøsfestivalen 2022, en korpsfestival for skolekorps og generasjonskorps, i musikkbyen Gjøvik.

Vi gleder oss til storinnrykk av skolekorps fra hele landet! Mjøsfestivalen arrangeres av Fredheim, Gjøvik og Vardal skolekorps. Festivalen gikk av stabelen første gang i 1984, og arrangeres hvert andre år. Mjøsfestivalen 2021 måtte dessverre avlyses på grunn av pandemi, så årets festival er den 17. som blir arrangert og ditt skolekorps er invitert til å være med.

I 2022 får vi besøk av ca 50 korps som blir omlag 1800 deltagere! Vi lover deg en profesjonell gjennomføring av festivalen. Hvert korps får blant annet egen korpskontakt under oppholdet, noe som gjør at korpsene kan fokusere mer på de ulike aktivitetene under festivalen.

Denne helgen skal det spilles mye god korpsmusikk, det skal konkurreres, det blir fritidsaktiviteter, diskotek i Fjellhallen og «Ta sjansen» på Fastland friluftsbad – kort sagt: Vi lover en kjempehelg for alle som deltar på ­Mjøsfestivalen 2022!

Velkommen!

  • Åpning med korpsparade gjennom Gjøvik sentrum til Gjøvik Gård
  • Konserter i skateparken, gågata og på Gjøvik Gård
  • Diskotek i Fjellhallen
  • Spillekonkurranse
  • God festivalstemning sammen med korps fra hele landet
Sponsorer og bidragsytere

Gjøvik kommune
Dialecta Kommunikasjon AS
NMF